Neprehliadnite

John Daly bojkotuje akcie USGA

 

Enfant-terrible zámorského golfu John Daly opäť vykopal „vojnovú sekeru“s vedením USGA. Americký búrlivák, ktorý má chronické problémy s kolenami aj nadváhou, požiadal o výnimku z pravidiel na používanie golfového autíčka počas turnaja kategórie major v Denvere.

Lenže vedenie USGA se postavilo k žiadosti 52-ročného hráča zamietavo a na US Senior Open tak Daly napon neštartoval. „Evidentne ma tu nechcú. Kvôli zhoršenej osteoporóze som sa musel z turnaja odhlásiť, pretože mi USGA nepovolilo použitie autíčka,“ vysvetlil Daly, ktorý by mal byť ozdobou aj tohtoročného eventu D+D REAL Czech Masters.

Daly sa následne rozhodol o bojkot všetkých akcií, ktoré organizuje USGA. Mimochodom, kvôli spomínaným problémom s kolenami, vynechal americký golfista aj 147. ročník British Open. V štartovej listine v Carnoustie ho nahradil ďalší major šampión Keegan Bradley.

Od roku 2000 sa stalo len po druhý raz, že Daly vynechal jediný major turnaj na európskom kontinente. Na najstaršom golfovom turnaji, ktorý senzačne ovládol v roku 1995 po pamätnom súboji s Costantinom Roccom, prešiel naposledy katom v roku 2012 v Royal Lytham.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv