Neprehliadnite

Golfisti na tenise vo Wimbledone

 

Grandslamový tenisový turnaj na trávnatých dvorcoch vo Wimbledone je každú sezónu veľkou udalosťou. Aj tento rok si našli cestu do rezortu All England Clubu mnohé známe osobnosti európskeho aj svetového kultúrno-spoločenského a športového života.

Medzi nimi nechýbali ani elitní golfisti vrátane Američana Tigera Woodsa, no ako doma sa cítil aj Angličan Tommy Fleetwood. Španielovi Sergiovi Garcíovi robila spoločnosť manželka Angela, Severnému Írovi Rorymu McIlroyovi sekundovala zasa „polovička“ Erica.

Tenisový major v Londýne vyvrcholil týždeň pred golfovým majorom The Open a tak Woods zavítal do metropoly Anglicka v rámci regenerácie. Navyše, bývalý dlhoročný líder svetového rebríčka viedol golfovú kliniku pre Nike na slávnom futbalovom štadióne vo Wembley.

Nikomu pritom nevadilo, že na sebe mal obyčajné tričko s veľkou fajkou cez prsia, tepláky a šiltovku smerom dozadu. Do golfového odevu sa ale predsa len na chvíľu obliekol, a to keď natáčal reklamné spoty s hercom Kylom Walkerom.

Tiež vo futbalovom chráme vo Wembley sa ukázal v novom tričku s maskáčovým vzorom. Woods prezradil, že vo finále ženského Wimbledonu fandil krajanka Serene Williamsovej, ale prestížnu trofej zdvihla nad hlavu Nemka Angeliqua Kerberová. V mužskom finále zdolal Srb Novak Djokovič po päťsetovej dráme Španiela Rafaela Nadala.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv