Neprehliadnite

Ženský deň v Rajci dostal opäť zelenú

 

Rovnako ako vlani, aj tohtoročný prvý júnový utorok si v klube Golf Park Rajec pripomenuli „Woman´s Golf Day.“ Bola to už tradičná celosvetová akcia na podporu ženského golfu a dámy v Rajci mohli v inkriminovaný deň trénovať zdarma s trénerom Karolom Balnom.

Pre každú účastníčku bola pripravená malá pozornosť.  Keďže išlo o ženskú akciu, na mieste podujatia nechýbal ani „beauty“ kútik pre ženy. Golfistky sa okrem iného dozvedeli, ako sa vyvarovať chybám v starostlivosti o pleť v lete, alebo napríklad ako si urobiť make-up odolný voči vode a vlhku. Dámy mohli otestovať aj letné prípravky na telo. Poobede si mali záujemkyne možnosť zahrať turnaj na deväť jamiek.

Mimochodom, v klube na Považí je stále populárnejší footgolf. Aj v tejto sezóne sa môžu nielen tamojší footgolfoví nadšenci tešiť Footgolf Rajec Cup 2018, ktorý pozostáva z troch turnajov. Tie sa budú hrať od júla do októbra. V každej vyhlásenej kategórii bude vyhodnotené prvé miesto, pričom v súťaži „Absolut“ obdrží víťaz aj „prize money“. Hrať sa bude na ihrisku Master v termínoch: 7. júla, 29. augusta a 13. októbra 2018.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv