Neprehliadnite

Zámorský „sympaťák“ s bekovkou je späť v hre

 

Stále je považovaný za jeden z najväčších talentov amerického golfu. Bryson DeChambeau ale v doterajšej profesionálnej kariére bojuje s obrovsky nevyrovnanými výkonmi. V tomto roku sa síce zlepšilo, ale stále strieda lepšie výkony s tými horšími. Kritikov však nedávno umlčal na podujatí Memorial Tournament, kde všetko zapadlo a pripísal si druhý titul na US PGA Tour.

Dvadsaťštyriročný golfista, s typickou bekovkou na hlave, konvertoval k profíkom pred dvoma sezónami ako hviezda amatérskeho golfu. Veď sa sa o rok skôr stal len piatym hráčom v histórii, ktorý vyhral v jednej sezóne šampionát NCAA Division I aj US Amateur.

Vo svojej prvej sezóne na US PGA Tour síce skončil štvrtý na RBC Heritage, ale tiež nedal päť katov z trinástich turnajov. A v minulo roku nedal dokonca šestnásť katov, z toho osem v rade za sebou. Jeho čierna séria vyvrcholila na US Open, po ktorom však prišiel zlom.

Mesiac po druhom majore v sezóne tak trochu nečakane oslavoval svoj prvý titul na US PGA Tour v kariére, keď vyhral John Deere Classic. Lenže hneď na ďalšom turnaji – The Open, opäť neprešiel do finále. A nakoniec sa neprebojoval ani na záverečný TOUR Championship do Atlanty.

Niečo sa však skutočne zmenilo, pretože dnes už hrá na US PGA Tour iný Bryson DeChambeau. V aktuálnom ročníku dal 14 z 16 katov, a hneď šesťkrát skončil v Top 10. Všetko korunoval čerstvým triumfom na turnaji Jacka Nickaluse v Muirfield Village, po ktorom sa vrátil do boja o účasť na Ryder Cupe 2018.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv