Neprehliadnite

Woodsovi nepomohla na US Open ani luxusná jachta

 

Americký golfista Tiger Woods urobil všetko preto, aby uspel na 118. ročníku US Open. Okrem tréningových kôl si doprial aj súkromie na svojej luxusnej jachte Privacy, avšak ani to nepomohlo. Hrajúca legenda na náročnom ihrisku v Shinnecock Hills neprešla katom.

Tak-či onak, Woods vďaka jachte zaujal zámorské médiá a golfových priaznivcov ešte predtým, ako sa vytrápil po troch rokoch na druhom major turnaji v mužskej sezóne. Najskôr jeho „mobilný botel“ zachytili objektívy v Gurney’s Montauk Yacht Clube, avšak počas turnaja kotvil v prístavnom mestečku Sag Harbor, ktoré je od ihriska v štáte New York vzdialený pol hodinu.

Na jachte, ktorú si Tiger kúpil v roku 2004 za 20 miliónov dolárov (cca 17,170.330 eur), strávil svadobnú noc so svojou bývalou manželkou a matkou dvoch detí Elin Nordegrenovou. Loď Privacy je dlhá 47 metrov, má tri podlažia s podpalubím a vo vnútri ukrýva napríklad malé kino, telocvičňu alebo obrovskú vírivku.

O chod a prevádzku jachty sa stará deväťčlenná posádka a tak ani príliš neprekvapuje fakt, že ročné náklady na jej prevádzku sa pohybujú okolo 2 miliónov dolárov (1,717.033 eur). „Bývať na lodi mi pomáha. Niektorí chlapci tvrdili, že im to z hotelu na ihrisko trvá dve a pol až tri hodiny. Potom stačí chytiť zápchu, alebo vás niekto po ceste ťukne a môžete ľahko prepásť svoj tee time,“ žartoval Woods.

„Sag Harbor je útulné malé mestečko. Je fajn, keď opustím ihrisko a ten ´humbuk´ okolo turnaja, a idem na svoju loď. Skutočne si to užívam,“ dodal bývalý dlhoročný svetový líder. Lenže podobne ako v sezóne 2015 v Chambers Bay, ani tentoraz sa na US Open nepozrel do finálových kôl. Na zisk pätnásteho major titulu tak čaká už desať rokov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv