Neprehliadnite

V Penati hľadajú dobrovoľníkov pre európsky šampionát amatérok

 

Vedenie klubu Penati Golf Resort Šajdíkové Humence rozbehlo akciu, ktorej cieľom je nájsť agilných dobrovoľníkov pre blížiace sa majstrovstvá Európy amatérskych golfistiek. Spomínaný európsky šampionát sa uskutoční od 25. do 28. júla práve v rezorte neďaleko Senice na 18-jamkovom ihrisku Heritage Course.

„Ide o vrcholové európske amatérske golfové podujatie a je cťou pre našu krajinu, že sa takýto významný turnaj umiestnil na európskej golfovej mape práve na Slovensko. Turnaj organizuje Penati Golf Resort Šajdíkove Humence. Záštitu nad týmto podujatím prevzala Royal & Ancient Golf Club (R&A) v spolupráci s Európskou golfovou asociáciou (EGA) a Slovenskou golfovou asociáciou (SKGA),“ informovali zástupcovia klubu zo Záhoria.

Podujatia tohto rozsahu a dôležitosti sa v podstate nezaobídu bez pomoci tradičných dobrovoľníkov. „Ak si chcete pozrieť špičkový golf zblízka, vidieť budúce hviezdy golfu na vlastné oči, či spoznať nových golfových nadšencov, veľmi radi Vás privítame v tíme. Hľadáme dobrovoľníkov na organizačnú výpomoc – scoring, walking score a carryboard, forecadding, výpomoc na tréningových plochách a podobne,“ vysvetlila riaditeľka Andrea Kyškynová.

Druhá júnová nedeľa patrila v Šajdíkových Humenciach zástupkyniam nežného pohlavia. Na programe dňa bol totiž Penati Ladies Day. Podujatie bolo zamerané hlavne na podporu golfu medzi ženami – začiatočníčkami. Všetky golfistky museli prísť s kamarátkou alebo rodinnou príslušníčkou, ktorá golf ešte nehrá, no má záujem nahliadnuť do tajov tohoto nádherného športu. Súčasťou podujatia bol „welcome drink“, občerstvenie s príhovorom o programe podujatia s Dagmar Dianovou, Penati Ladies Golf Academy na cvičných plochách, súťaž o najkrajší golfový švih a najkrajšiu individuálnu „selfie fotku“, golfový fun turnaj pre všetky účastníčky texas green scramble (pozn. hráčka hrá vlastnú loptičku až do grínu, kde pokračuje s nehráčkou patovací texas.

Ešte predtým sa v Penati Golf Resorte konal štvrtý ročník obľúbeného charitatívneho turnaja Golfing with Heart 2018. Výťažok z turnaja je každoročne venovaný prostredníctvom nadácie Dobrý anjel deťom a rodinám postihnutým onkologickým ochorením. Minuloročný rekord síce zostal neprekonaný, ale za pomoci hráčov a sponzorov podujatia sa vyzbieralo krásnych 35.000 eur. Nechýbala živá nálada, dobrí ľudia a zábavný golf. Podujatie obohatila aj dražba kvalitného vína. Nad turnajom držal záštitu Ing. Ján Tomáš, člen predsedníctva Nadácie pre potreby detí a mladých ľudí trpiacich rakovinou – Golfing with Heart.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv