Neprehliadnite

V Dunakiliti oslávili sviatok práce golfom

 

Už ôsmykrát v histórii sa v Dunakiliti Golf Resorte konali oslavy sviatku práce, ktoré si kluboví členovia pripomenuli „partičkou“ golfu. Hralo sa systémom Texas scramble a dvojice boli rozdelené do flajtov na celé 9-jamkové ihrisko. Účastníci turnaja si zvýšili guráž pri „welcome drinku“ s ruskou vodkou a vzápätí si už užívali úžasnú sviatočnú atmosféru.

Vyzdobený klubový dom pripomínal udalosti tým skôr narodeným účastníkom, ktorí sa zúčastňovali prvomájových manifestácií. „Nechýbali mávadlá ani transparenty. Samozrejme, väčšina z hráčov prišla oblečená v pionierskych rovnošatách s červenými šatkami na krku. Z každej strany  sa ozýval smiech a berdíky sa zapíjali,“ informovala sekretárka PRGC a šéfka Golf rezortu Dunakiliti.

Víťazmi turnaja sa stali Andrej Mišura a Martin Karkuš, druhí skončili Vladimír Tomček a Pavol Smrček a tretiu priečku obsadili Alexander Medek s Vierkou Medekovou. Po hre čakali pekné ceny na víťazov, ostatní si užívali výborné jedlo a príjemné posedenie na terase „klubhausu“. Vedenie Pressburg Golf Clubu pripravuje aj v tejto sezóne viacero zaujímavých a atraktívnych golfových turnajov, medzi ktorými nebudú chýbať napríklad celosezónny Eklektik, Lady Pink Day, či Nočný turnaj.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv