Neprehliadnite

US Open – 4. kolo: Američan Koepka do histórie, obhájil major titul

 

Američan Brooks Koepka ako prvý golfista po 29 rokoch dokázal obhájiť titul na US Open. Turnaj kategórie major na ihrisku Shinnecock Hills na Long Islande ovládol so skóre jeden úder nad par. Druhý skončil o ranu späť Angličan Tommy Fleetwood a vďaka tretiemu miestu si udržal pozíciu svetovej jednotky Dustin Johnson z USA.

Do záverečného dňa vstupovala z prvej pozície štvorica hráčov, s Koepkom a Johnsonom sa delili o vedenie ešte ďalší dvaja americkí borci Daniel Berger a Tony Finau. Len Koepka však dokázal zahrať v nedeľu pod par, mal skóre -2 a to rozhodlo.

„Ani vo sne by ma nenapadlo, že vyhrám dvakrát po sebe. Je to ale nádherný pocit,“ povedal Koepka na osemnástom gríne v rozhovore, ktorý s ním viedol krajan Curtis Strange, doteraz posledný úspešný obhajca major titulu na US Open.

Na štvrtej priečke skončil s odstupom troch úderov tohtoročný šampión US Masters Patrick Reed z USA, ktorý zahájil finále na 118. ročníku US Open piatimi berdíkmi na prvých siedmich jamkách, ale potom začal chybovať.

Konečné výsledky US Open 2018 nádjete tu:

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv