Neprehliadnite

US Open – 2. kolo: Pohroma veľkých mien na Long Islande pokračuje , finále asi bez Woodsa

 

Bývalý prvý golfista sveta Tiger Woods pri svojom návrate na 118. ročník major turnaja US Open s najväčšou pravdepodobnosťou neprejde katom. Do finálových kôl sa však nedostane ani viacero ďalších favoritov. Ďalej sa naopak darí aktuálnemu prvému hráčovi svetového rebríčka Dustinovi Johnsonovi, ktorý sa usadil na čele so štyrmi ranami pod par.

Legendárny Woods sa síce druhý deň na obtiažnom ihrisku Shinnecock Hills vo východnej časti Long Islandu oproti prvému dejstvu polepšil, aj tak zahral +2. Celkovo má desať úderov nad par a o tri zaostáva za aktuálnou hranicou katu pre postup do víkendových kôl.

V piatok Woods začal birdie a kolo tiež dvojicou berídkov zakončil, ale medzitým zapísal kvarteto bogey, jedno double bogey a jedno birdie. „Nie som ani trochu nadšený z toho, ako som hral a patoval. S desiatimi nad nemôžete byť spokojní,“ reagoval.

Štrnásťnásobný major šampión Woods, ktorý sa v tomto roku vrátil na US PGA Tour po štyroch operáciách chrbta a relatívne sa mu darilo, nie je jediný, kto na US Open neuspeje. Španiel Jon Rahm má po dvoch kolách +15, jeho krajan Sergio García je na tom len o ranu lepšie.

Turnaj skončí aj pre bývalého víťaza US Open Nemca Martina Kaymera (+18) či niekdajšiu svetovú jednotku Jasona Daya z Austrálie (+12). O hranicu katu ešte bojujú napríklad severoírsky borec Rory McIlroy a Američania Bubba Watson, Jordan Spieth a Phil Mickelson.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv