Neprehliadnite

US Open – 2. kolo: DJ dominuje, McIlroy, Rahm, Spieth aj Woods dohrali

 

Americký golfista Dustin Johnson sa priblížil ku svojmu druhému triumfu na major evente US Open. Prvý hráč sveta vedie v polovici turnaja na ihrisku Shinnecock Hills s náskokom štyroch úderov. Naopak, z viacerých hviezd neprešli katom napríklad Američania Tiger Woods, Jordan Spieth, Severný Ír Rory McIlroy či Španiel Jon Rahm.

Šampión US Open z roku 2016 Johnson zahral druhé dejstvo na brutálnom ihrisku na Long Islande za 67 úderov, celkovo je na skóre -4 a ako jediný z celého štartovného pola sa drží v červených číslach. Na delenom druhom mieste sú vďaka paru jeho krajania Scott Piercy a Charley Hoffman.

„V náročných podmienkach som predviedol solídnu hru,“ zhodnotil Johnson svoj výkon so štyrmi berdíkmi a jedným bogey. Pochvalu dostal aj od bývalého kráľa golfu Woodsa, ktorý s ním a s krajanom Jordanom Spiethom absolvoval kolo. „Mal hru celkovo pod kontrolou. Loptičku triafal perfektne a na grínoch mal krásnu rýchlosť,“ reagoval Woods.

Z vlastnej hry už Woods takú radosť mať nemohol. Trojnásobný šampión US Open mal dohromady desať úderov nad par a za katom zaostal o dve rany. DJ síce má náskok, ale na dohľad za ním je silná skupina prenasledovateľov.

Na štvrtej priečke figurujú spoločne obhajca titulu Brooks Koepka z USA, Angličania Justin Rose, Tommy Fleetwood a Ian Poulter a tiež švédska jednotka Henrik Stenson. Len jednu ranu na vedenie mohol strácať skúsený Poulter. Na svojej predposlednej jamke dňa ale zahral triple bogey po príliš agresívnej rane z bunkeru.

Výsledky US Open po 2. kole:
1. Dustin Johnson (USA) 136/-4 (69+67), 2. Scott Piercy (USA) 140/0 (69+71) a Charley Hoffman (USA) 140 (71+69), 4. Tommy Fleetwood (Angl.) 141/+1 (75+66), Ian Poulter (Angl.) 141/+1 (69+72), Justin Rose (Angl.) 141/+1 (71+70), Henrik Stenson (Švéd.) 141/+1 (71+70) a Brooks Koepka (USA) 141/+1 (75+66).

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv