Neprehliadnite

Strýko Ernie Els má v rodine nasledovníka

 

 

Jovan Rebula nedávno triumfoval v škótskom Royal Aberdeene a stal sa prvým Juhoafričanom od roku 1966, ktorý vyhral Amateur Championship. Jeho strýko Ernie Els tak môže byť pyšný, že má v rodine talentovaného nasledovníka.

Pre Rebulu z toho plynie niekoľko zásadných pokračovaní. Predovšetkým si v júni zahrá British Open v Carnoustie, a to aj spoločne so svojim slávnym príbuzným.  Okrem toho sa môže tešiť tiež budúci rok na US Masters a na US Open v Pebble Beach. Teda pokiaľ si udrží amatérsky štatút.

Víťaz dostával do svojho strýka počas celého týždňa mnoho  povzbudivých správ. A vyplatilo sa. Po 18 jamkách 36-jamkového finále bol Rebula jednu jamku vo vedení nad Írom Robinom Dawsonom. Svoje vedenie zvýšil, keď vyhral 26. a 27. jamku. Šesť jamiek do konca viedol o päť, keď finále zavrel na šestnástke „up and downom“ z bunkeru.

„Celý týždeň bol dlhý, nedeľa potom zvlášť. Mal som to ukončiť o niekoľko jamiek skôr, ale bolo to úžasné. Skutočne náročný týždeň, ale teraz tu stojím a mám v sebe toľko adrenalínu, ktorý vo mne pumpuje,“ dodal Rebula po svojom životnom triumfe.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv