Neprehliadnite

Rodinný golf v skalickom rezorte

 

Druhú júnovú sobotu bol Grafobal Group Golf Resort Skalica dejiskom premiérového ročníka rodinnej akcie s názvom „Family day“. Počas celého dňa prebiehali golfové lekcie, prehliadky ihriska na golfových autíčkach, farmárske trhy, líčenie a poradenstvo Mary Kay, relaxačné masáže, golfový turnaj JAGCS a nechýbal ani Footgolf. Pre tých najmenších bola pripravená detská zóna s maľovaním na tvár a súťaže. Do skvelej nálady hral DJ Erik Choci.

Skalický golfový klub okrem pravidelných turnajov a športových aktivít organizuje na svojom ihrisku každý utorok a štvrtok (19.00 h) Fit Yogu pri západe slnka. Nielen pre svojich klubových členov ponúka Golf Resort Skalica v spolupráci s hotelom sv. Ludmila golfový balíček s ubytovaním pre dve osoby.

V cene balíčka je Green Fee pre dve osoby, jedno golfové autíčko, dva žetóny na loptičky na cvičnej lúke (40 ks), ubytovanie na jednu noc a raňajky pre dve osoby,  „complimentary drink“, 10% zľava počas celého pobytu v Garden Restaurant u sv. Ludmily, vstup do wellness pre dve osoby na 120 minút a miesto na parkovisku.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv