Neprehliadnite

Novinárske otázky pred US Open našli nepripraveného Spietha

 

Začiatkom tohto kalendárneho roka sme vás informovali o tom, že mužský aj ženský major turnaj US Open zmenil formát play-off. USGA totiž vo februári rozhodla, že ruší 18-jamkovú rozohrávku, ktorá sa doteraz hrala na US Open prípade, ak o víťazovi nerozhodli štyri kolá. Podľa nového modelu ho nahradila s play-off hraným na dve jamky.

Všeobecne by sa očakávalo, že profesionálni hráči o tejto zmene vedia, nehovoriac o elitných golfistoch, ale opak je pravdou. Keď sa pred 118. ročníkom US Open pýtali novinári Jordana Spietha na k tejto zmene, zostal zaskočený.

„Je to po prvý raz, čo počujem, že existuje táto možnosť,“ uviedol americký borec, ktorý zjavne nepochopil otázku. Nejedná sa totiž o možnosť, ale nové pravidlo, ktoré USGA uplatnila po prvý raz pred mesiacom na ženskom US Open, kde nový formát play-off využila na svoj triumf Ariya Jutanugarnová. Fanúšikovia tak na šampiónku nemuseli čakať až do pondelka. „Úprimne, netušil som, o čom je reč. Ukazuje to, ako málo viem o tom, čo sa okolo mňa deje,“ dodal Spieth s dávkou sebareflexie.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv