Neprehliadnite

Fowler sa zasnúbil počas US Open

 

Nedávny major turnaj US Open zostane natrvalo zapísaný nielen v pamäti víťazného Brooksa Koepku, ale jeho krajana Rickieho Fowlera. Počas druhého major eventu sezóny, ktorý sa konal v Shinnecock Hills, si totiž odskočil na neďalekú pláž Southampton Beach, kde požiadal svoju priateľku Allison Stokeovú o ruku.

„Nemám žiadny špeciálny vzťah k tejto oblasti USA. Nič som neplánoval, len už som nechcel chodiť okolo horkej kaše s prsteňom v kapse,“ povedal kalifornský rodák, ktorý patrí medzi najlepších golfistov na svete bez vyhraného major titulu.

„Všetci vedia, že mám na to vyhrať major. Musím si formu načasovať tak, aby som uspel v tom špecifickom týždni. Niektorí golfisti v tom boli skutočne dobrí, ako napríklad Jack (Nicklaus) alebo Tiger (Woods). Na druhej strane, ani taký Phil (Mickelson) nevyhral prvý major hneď, takže stále je tu nádej.  Neobávam sa že by sa mi to nepodarilo niekedy. Stane sa to, a až raz získam svoj prvý major, nebude to posledný raz,“ dodal 29-ročný Fowler.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv