Neprehliadnite

Detské golfové tábory a škola v rozprávkovom prostredí Vysokých Tatier

 

Doprajte aj v tejto sezóne svojim deťom možnosť, aby objavili čaro golfu počas letných prázdnin vo Vysokých Tatrách. Pre juniorov od 6 do 16 rokov pripravili v Golfovom rezorte Black Stork vo Veľkej Lomnici už jubilejný desiaty ročník letných táborov s výukou golfovej hry pod vedením profesionálneho golfového trénera.

V tábore radi privítajú všetkých, od úplných začiatočníkov bez vlastného golfového vybavenia až po pokročilých hráčov, ktorí si chcú zlepšiť svoju hru golfu v skupinách od 4 po maximálne 8 juniorov. Pre deti je samozrejme pripravený aj negolfový program, hra na golfovom ihrisku, kúpanie vo wellness centre, výlety do Tatier, Belianskej jaskyne a množstvo oddychových aj vzdelávacích aktivít od pondelka do piatka.

Záujemcovia si môžu vybrať z dvoch typov – z Dennej golfovej školy a Golfového tábora. Denná golfová škola je v prevádzke od pondelka do piatku (9:30 – 18:00 hod.), pričom junior je doma alebo u príbuzných a dochádza na ihrisko. Cena zahŕňa aj desiatu, obed a olovrant. Za 269 eur je k dispozícii Fun golf (15 hodín golfu s trénerom), Advanced golf stojí 359 eur (25 hodín golfu s trénerom, denne hra na golfovom ihrisku a v piatok po obede HCP golfový turnaj).

Golfový tábor ponúka ubytovanie v penzióne v blízkosti golfového ihriska a cena zahŕňa aj raňajky a večeru (Fun golf – 499 eur a Advanced golf – 589 eur). Záujemcovia môžu prípadne bývať aj s rodičmi v hoteli International v strede golfového ihriska (94 eur/noc/2 osoby s raňajkami a neobmedzeným vstupom do wellness centra, 30 % zľavou z green fee, wifi a parkovaním). Rodičia juniorov majú 50 % zľavu na green fee v pondelok, 25 % utorok – piatok. Rodičia aj juniori – členovia Lomnického golfového klubu majú zľavu 25 eur z golfovej školy alebo tábora.

Termíny golfového tábora a školy v lete 2018:
/Prvý turnus: 9. – 13. júl/
/Druhý turnus: 17. – 21. júl/
/Tretí turnus: 31. júl – 4. august/
/Štvrtý turnus:  14. – 18. august/
/Piaty turnus: 28. august – 1. september/

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv