Neprehliadnite

Dán Olesen umlčal Taliana Francesca Molinariho

 

Unikátny kúsok sa mohol podariť Talianovi Francescovi Molinarimu. Bol blízko k tomu, aby vyhral dva turnaje prestížnej Rolex Series za dva týždne. Najskôr v Anglicku nenašiel premožiteľa, o týždeň neskôr na domácom ihrisku jedného áno. Italian Open vyhral Thorbjorn Olesen.

Molinarimu nestačili ani absolútne vyrovnané štyri kolá za 66, 66, 66 a 65 úderov. Berdíkom na poslednej jamke finálového kola si ešte vykresal iskru nádeje, ale musel dúfať, že zaváha Olesen v záverečnom flajte. Dánsky golfista však tento tlak ustál.

Olesen svoje vedenie o ranu udržal vďaka úspešnému „up and downu“ z grínového bunkeru a udržal sa na víťaznom skóre -22. Molinari dohral o ranu horšie, tretí Lee Slattery za ním zaostal o dve rany. Na European Tour si Olesen došiel pre prvenstvo po roku a pol, keď sa naposledy radoval na jeseň roku 2016 v Turecku.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv