Neprehliadnite

Bubba Watson už má v aktuálnej sezóne víťazný hetrik

 

Po tretí raz vyhral Bubba Watson v tejto sezóne na US PGA Tour, po tretí raz v kariére potom ovládol Travelers Championship. Vo finálovom dejstve vymazal stratu šiestich úderov na dovtedajšieho lídra Paula Ceseyho a sám vyhral o tri rany.

Nebola to však len  zásluha skvelého kola Watsona, ale tiež finálového kolapsu Angličana Caseyho. Ten síce zahral birdie hneď na svojej prvej jamke, ale potom už len strácal, keď zahral tri bogey, a s kolom za plus dva dal šancu svojim prenasledovateľom.

Využil ju ľavoruký borec Bubba Watson. Ten ukázal už v rokoch 2010 a 2015, že ihrisko TPC River Highlands mu sedí. V nedeľnom finálovom kole potom zopakoval piatkový výsledok 63 rán a posunul sa na celkové skóre -17. Znamenalo to jediné – víťazstvo o tr rany pred kvartetom Stewart Cink, Beau Hossler, J.B. Holmes a Paul Casey.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv