Neprehliadnite

Austrálčan Jason Day hrá cez bolesť

 

Zdalo sa, že dvojnásobný víťaz z aktuálnej sezóny už vážnymi zdravotnými problémami netrpí, ale opak je pravdou. Jasona Daya síce už netrápi chrbát ako v minulosti, ale najnovšie sa bolestivo ozvalo rameno.

Tohtoročný šampión Farmers Insurance Open a Wells Fargo Championship skončil nedávno na The Players v Top 5 a vyzeral v poriadku. Lenže zdanie klame. Bolesťami sužovaný Day dokonca musí brať upokojujúce „prášky“, aby mohol absolvovať súťažné kolo. V minulosti trápila bývalú svetovú jednotku zadná časť tela, teraz je to ramenný kĺb.

„Niekedy je to skutočne neznesiteľná bolesť, keď mám pocit, že mi rameno vyskočí. Inokedy v tom pichá a bodá, ako s nejakým nožom,“ opísal svoje komplikácie austrálsky borec. „Denne robím špeciálne cviky na uvoľnenie napätia v ramene. Venujem sa tomu aj desiatky minút. Golfový švih mám veľmi obmedzený, hlavne v náprahu sa to nedá vydržať. Beriem dokonca aj tabletky proti bolesti,“ prezradil Day.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv