Neprehliadnite

Golfová agitátorka Paige Spiranacová priťahuje aj negolfistov

 

V podstate to nie je žiadne prekvapenie. Bývalá univerzitná hráčka Paige Spiranacová, ktorá je známa vďaka svojim golfovým a spoločenským aktivitám na sociálnej sieti, figuruje v rebríčku 100 najkrajších žien sveta podľa pánskeho časopisu Maxim (Maxim Hot 100).

Golfovú internetovú a mediálnu divu, ktorá sa ešte stále snaží preraziť v profesionálnom golfe, sledujú milióny mužov po celej planéte. Jej vplyv vďaka fyzickej kráse, ale napríklad aj kvôli golfovým radám a tipom, neustále rastie. V spomínanom časopise ju zaradili do kategórie „Power Players“, v ktorej sa stretli silné hráčky z biznisu, politiky alebo profesionálneho športu.

Spoločne s Paige sa v tejto skupine silných žien ocitli manželka a dcéra prezidenta USA Donalda Trumpa Melania Trumpová s Ivankou Trumpovou, americká televízna osobnosť, modelka, podnikateľka arménskeho pôvodu a manželka rappera Kanyeho Westa Kim Kardashianová.

V prestížnej spoločnosti sa ocitli aj vojvodkyňa  zo Sussexu a čerstvá manželka princa Harryho Meghan Markleová, dánska tenistka a bývalá partnerka golfistu Roryho McIlroya Caroline Wozniacká, britská právnička, aktivistka, spisovateľka a manželka herca Georga Clooneyho Amal Clooneyová a americká alpská lyžiarska so špecializáciou na slalom Mikaela Shiffrinová.

Pre Spiranacovú je to ďalšia pocta na trhu, kde rozhodujú zmyselné pohľady a atraktívne krivky. V tomto roku sa pritom už stala ozdobou plavkovej edície časopisu Sports Illustrated. Mimochodom, Američanka Paige je aktívna aj v boji proti internetovej šikane, jej posledným projektom bol predaj gripov na patery, pričom výťažok išiel na konto nadácie Cybersmile Foundation.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv