Neprehliadnite

Ambiciózna World Golf Series má smelé plány

 

US PGA Tour a European Tour budú mať možno už čoskoro vážnu konkurenciu. Nedávno predstavili plány na vytvorenie novej golfovej série, na ktorej by sa mala hrať až o 20 miliónov dolárov (17,094.017 eur). Plánovaná World Golf Series to však podľa všetkého nebude mať vôbec také jednoduché.

Britská spoločnosť World Golf Group má v pláne rozbehnúť svoju vlastnú golfovú sériu World Golf Tour, v ktorej by sa na turnajoch hralo o „tučné sumy“. Spomínaných 20 miliónov USD je skoro dvakrát viac než majú v súčasnosti najlukratívnejšie turnaje ako sú US Masters a The Players (11 miliónov USD). Cez hranicu 10 miliónov USD sa potom dostane už len pár ďalších eventov.

Spomínaná spoločnosť má v pláne usporiadať ročne medzi 15 až 20 turnajmi. Keby to bolo napokon uvedených dvadsať podujatí, celková dotácia by dosiahla neuveriteľnú čiastku 400 miliónov dolárov (341,880.342 eur). Všeobecne sa však očakáva, že ako US PGA Tour, tak aj European Tour urobia všetko preto, aby najžiadanejších hráčov udržali na svojich turnajoch.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv