Neprehliadnite

Wells Fargo Championship: Justin Thomas a nečakané zásnuby

 

Opäť raz sa prejavila sila sociálnych sietí, avšak treba povedať, že minimálne rovnakú úlohu v tomto príbehu zohral aj Justin Thomas. Americký golfista je na sociálnych sieťach jeden z najaktívnejších hráčov na US PGA Tour. Preto ani niet divu, že kývol na prosbu svojmu fanúšikovi, ktorú mu poslal cez Instagram.

Konkrétne išlo o pomoc so žiadosťou o ruku priamo na golfovom ihrisku. Golfoví priaznivici Sean Powell a Andrea Cotová sú od stredajšieho pro-amu na Wells Fargo Championship snúbencami. „Povedal som si, že to znie ako dosť dobrá vec a bolo by zábavné byť jej súčasťou,“ tvrdí Thomas. Dôležité bolo načasovanie, a tak sa zámorský golfista s Powellom dohodli, že Powell vysloví svoju otázku tesne pred Thomasovým prvým značkovaním.

Pri žiadosti o ruku bol osobne prítomný aj Thomas. Podľa dohody pristúpil k povrazom, za ktorými už čakal Powell s nič netušiacou snúbenicou. Chvíľku s ním komunikoval a potom mu venoval rukavičku a jej loptičku, na ktorej bolo napísané: „Vezmeš si ma?“. To už si Powell kľakol na kolená a vyslovil otázku nahlas. Nasledovalo veľké prekvapenie a kladná odpoveď.



Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv