Neprehliadnite

V Skalici majú aj Baby golf

 

Grafobal Group Resort Skalica patrí na Slovensku k najmladším a podľa hodnotenia odborníkov aj k najkrajším. Navyše, tamojší golfový klub patrí medzi najaktívnejšie v práci s mládežou. Hlavnú rolu v tom hrá tamojšia golfová akadémia. V podstate od začiatku tejto sezóny sú pre najmenších k dispozícii pravidelné tréningy v Junior Academy GC Skalica (JAGCS).

Počas tréningov sú deti rozdelené do skupín podľa veku a hernej výkonnosti, v pravidelných časoch od pondelka do štvrtka. Malí golfisti sa prirodzeným spôsobom postupne zaradia medzi výkonnostnejších golfistov. A to hlavne pomocou turnajov určených pre túto vekovú skupinu v tomto olympijskom športe. Deťom sú poskytnuté analyzátory švihu, najmodernejšie praktiky výuky v golfe.

Novinkou pre rok 2018 je otvorenie Baby golfu. Deti od 3 a pol roka do 7 rokov začínajú pravidelne každú stredu a štvrtok od 17 h do 18 h. Pozvaní sú aj všetci rodičia, aby videli, ako ich deti milujú odpalovanie loptičiek. Nečaká na nich len golf, ale aj veľa zábavy a príjemného času stráveného na čerstvom vzduchu. O deti sa budú starať team tréneriek a trénerov JAGCS, o rodičov sa postará Reštaurácia Golf.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv