Neprehliadnite

Rozzúrená hus pozametala ihrisko so stredoškolským golfistom

 

Golf a láska k zvieratám, to ide dohromady. Napokon v golfovej terminológii patria pojmy ako birdie, ígl alebo albatros k tým najzákladnejším. Rozzúrená hus však na tento zoznam určite nepatrí. Presvedčil sa o tom jeden stredoškolský golfista, ktorý po útoku jednej z nich skončil doslova na lopatkách.

Jeden zo žiakov Blissfield High School v juhovýchodnom Michigane sa zrejme až príliš priblížil k husaciemu hniezdu. A hus sa rozhodla brániť svoje teritórium, aj keď mala oproti svojmu súperovi holé nohy a fyzickú nevýhodu. Lenže golfistovi ani palice nepomohli, a tak sa dal na útek.

Pretože nemal k dispozícii autíčko a na chrbte niesol ťažký vak, hus ho dostihla a zvalila na zem. Okrem menšieho šoku však študent žiadnu fyzickú ujmu neutrpel. Horšie sa mu však bude napravovať renomé medzi kamarátmi, pretože fotografie obleteli svet.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv