Neprehliadnite

Nostalgické spomienky v Báči mali už piate pokračovanie

 

V Golfovom Clube Welten v Báči si nedávno opäť pripomenuli dávnejšiu históriu golfu. Uskutočnil sa tam 5. ročník Welten Nostalgia Cupu, kde účastníci turnaja zažili fantastickú atmosféru z 20.-30. rokov minulého storočia.

Hráči si v nádherných dobových kostýmoch a za krásneho slnečného počasia vychutnávali „funny golf“ formou texas scramble dvojíc. Jedným zo športových vrcholov podujatia bola hole-in-one na jamke číslo osem, ktoré úžasnou ranou zahral Igor Gnap.

Nadšenci z golfového klubu neďaleko Šamorína sa v tomto roku rozhodli vytvoriť lepšie podmienky na absolvovanie HCP turnajov pre deti do 16 rokov organizovaním turnajov na deväť jamiek.

V jednotlivých turnajoch budú vyhodnocovať deti vo veku do 16 rokov, ale zúčastniť sa ich môžu aj hráči starší s úpravou HCP bez vyhodnotenia kategórie. Úprava HCP sa uskutoční v súlade s HCP poriadkom SKGA. Odpaliská budú prispôsobené veku a výkonnosti hráča.






-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv