Neprehliadnite

Nepríjemný odkaz od PETA pre Kellyho Krafta

 

Americký golfista Kelly Kraft neprešiel na nedávnom turnaji RBC Heritage katom okrem iného aj preto, že počas druhého kola trafil vtáka za letu a jeho loptička skončila vo vodnej prekážke. Kraft kvôli tomu zahral double bogey a katom neprešiel o jedinú ranu.

O svojej športovej smole sa najskôr posťažoval pred médiami a potom aj na sociálnej sieti. „Prekliaty vták, nemal tam čo lietať! Jednoducho ďalší čudný piatok trinásteho,“ napísal už v dobrej nálade Kraft na Twitter. To však nemal radšej robiť…..

Na jeho reakciu reagovali ochrancovia zvierat! Konkrétne PETA, teda People for the Ethical Treatment of Animals (Ľudia pre etické zaobchádzanie so zvieratami), odkázala Kraftovi, že z toho, že neprešiel katom, môže obviňovať akurát sám seba.

„PETA je rada, že je vták v poriadku a je nám ľúto, že Kelly Kraft nepostúpil, to však nie je chyba toho vtáka. Samozrejme, že by postúpil, keby hral lepšie na ostatných jamkách… Takže trénuj, trénuj, trénuj,“ uviedla Lisa Langeová, senior viceprezidentka organizácie.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv