Neprehliadnite

NaŠTARTuj nového golfistu v Hrubej Borši

 

Kalendárny mesiac apríl uzavreli v Green Resort Hrubá Borša kvalifikáciou na majstrovstvá GKBO v hre na jamky. Najvýhodnejšiu pozíciu si v nej vybojoval Peter Šindelár. Hráči sa v kvalifikácii zoradili do turnajového pavúka, podľa ktorého si to počas roka rozdajú o titul klubového šampióna a krásne ceny.

Piaty mesiac v roku odštartovali v klube neďaleko Senca prvomájovým íventom Eclectic Borša HCP Day, ktorý sa tešil vysokej účasti. V Hrubej Borši však nezabúdajú ani na mladé talenty, ktoré by mohli v budúcnosti hájiť farby klubu. Práve preto od prvého májového víkendu spustili dve nové série turnajov pre juniorov – Sunset Junior HCP Day hraný na 9 jamiek v sobotňajších večerných hodinách a Junior Borša HCP Day v nedeľu.

Golfoví nadšenci v Borši sa snažia prilákať ku golfu čo najviac ľudí. Aj preto druhú májovú nedeľu rozbehli projekt „Texas Scramble dvojíc – naŠTARTuj nového golfistu“. Ako už samotný názov naznačuje, v dvojčlenných tímoch hrali aj hráči, ktorí mali s golfom minimálne alebo žiadne skúsenosti. Príjemným prekvapením bola účasť. Do turnaja na 9 jamiek sa na ihrisku Public zapojilo celkovo 19 dvojíc.

V Hrubej Borši nelenia ani mimo zeleného koberca. Dokončujú nový klubový dom. „Počas apríla stále pokračovala výstavba nového clubhousu. Ten hlavne v posledných dňoch už začal naberať kontúry toho, na čo sme sa zatiaľ pozerali iba pri vizualizáciách. Ťažké práce sú už vo finálnej fáze, takže hráči sa už čoskoro môžu tešiť na pokojnejšie okolie klubového domu a pekné výhľady z grínov 9. a 18. jamky,“ informoval Matej Hlávka.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv