Neprehliadnite

LET kolabuje, Spilková má exkluzívny náhradný program

 

Ladies European Tour (LET) prežíva existenčnú krízu. Deravý kalendár LET v tejto sezóne donútil aj Kláru Spilkovú, aby konala. Česká golfistka sa napokon vďaka sponzorským pozvánkam predstaví v najbližšom obobí na zámorskej LPGA Tour.

Najbližšou vyložene LET akciou je až ASI Ladies Scottish Open, ktorý sa koná až koncom júla! Aj preto sa realizačný tím okolo Spilkovej rozhodol konať a poobzeral sa do zámoria Dobrá myšlienka sa napokon podarila zrealizovať.

Na Spilkovú čaká cesta do USA, kde sa predstaví na vôbec najlepšom ženskom golfovom okruhu. Vrcholom bude potom účasť na dvoch major íventoch – vďaka svojmu sponzorovi KMPG sa zase predstaví na US PGA Championship a na slávnom US Open absolvuje premiéru.

US Open je v podstate najprestížnejší turnaj, kde sa môžu profesinálne golfistky stretnúť. „Rada by som tam prešla katom a zahrala si všetky štyri kolá,“ želá si 23-ročná Češka, ktorú na US Open katapultoval vlaňajší triumf v Rabate.

Teraz by rada Spilková zažiarila aj na americkej pôde, kde sa veľmi teší. „Pre mňa je najdôležitejšie hrať na najlepších turnajoch a dostať sa ďalej,“ dodala sympatická golfistka, ktorá vníma účasť na elitnom okruhu LPGA ako zásadný posun vo svojej kariére.

Láka ju aj výnimočná divácká kulisa. „US Open je najsledovanejší turnaj. V Amerike je golf vnímaný inak než v Európe. Ľudia chodia už na cvičné kolá, ale inak sú ihriská rovnaké a jamky majú rovnaký rozmer,“ vysvetlila Spilková.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv