Neprehliadnite

Kingsmill Championship: Spilková na 71. mieste, vyhrala Jutanugarnová

 

Golfistka Klára Spilková prešla pri tohtoročnom prvom štarte na americkej LPGA katom, celkovo mala dve rany nad par a skončila na delenom 71. mieste. Výhru na turnaji Kingsmill Championship, skrátenom kvôli dažďu na tri kolá, oslávila po rozstrele Ariya Jutanugarnová z Thajska.


Na ihrisku vo Williamsburgu vo Virgínii hrala Spilková vďaka sponzorskej pozvánke a turnajovým výpadkom na Ladies European Tour (LET). V úvodnom dejstve zahrala par, v druhom, ktoré rozohrala v piatok a kvôli počasiu dokončila až v nedeľu ráno, bola o úder lepšia. V divokom treťom kole mala štyri birdie, ale tiež päť bogey a jedno double bogey a na záver zapísala 74 rán.

„Posledné kolo nebolo tak dobré, ako som dúfala, ale som rada, že som prešla katom, a tiež mi urobili radosť dva berdíky v závere finálového kola. Bol to skvelý týždeň,“ uviedla 23-ročná Spilková v oficiálnej tlačovej správe.

Počasie trápilo organizátorov už pred turnajom. „Bolo to divoké,“ opísala Spilková, ktorá si okrem cvičných kôl zahrala aj tradičný stredajší Pro-Am. „Už dva dni pred turnajom dosť pršalo a ihrisko sa tým priadne predĺžilo. Namiesto kratších želiez som musela do grínu hrať dlhými alebo dokonca hybridom,“ povedala golfistka.

Aktuálne tretia hráčka poradia európskej série LET je tento týždeň prihlásená na turnaj Valley Forge Invitational z kalendára nižšej americkej série Symetra Tour, ktorú hráva Karolína Vlčková. Potom si Spilková po prvý raz v kariére zahrá major US Open.

Konečné výsledky turnaja Kingsmill Championship nájdete tu:

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv