Neprehliadnite

Jedine Agama má na Slovensku paragolfer

 

Vďaka prezidentovi národnej golfovej asociácie hendikepovaných Petrovi Lenčešovi sa Agama stala jediným golfovým ihriskom na Slovensku, ktoré má k dispozícii paragolfer.

Tamojší Pro tréner Martin Suchánek ja zaškolený a plne k dispozícii pre ľudí s telesným postihnutím, ktorí si chcú skúsiť a venovať sa golfu aj napriek fyzickému hendikepu. V Agame si záujemcovia môžu vyskúšať okrem nového paraglferu aj systém Mantyse.

Jednou z prvých akcií na 9-jamkovom golfovom ihrisku s výhľadom na Bojnický zámok v novej sezóne bol „rumový“ texas scramble dvojíc Carta Vieja – Ron Aňejo.

„Vďaka nášmu priateľovi Aldovi Villanuevovi z Panamy sme usporiadali fantastickú akciu. Sme veľmi radi, že prišiel osobne aj so svojou veľmi milou manželkou a dcérou,“ povedala prezidentka klubu Petra Dzúriková. Víťazmi íventu sa stali Klaudia Boorová a Daniel Boor, súťaž „Nearest to the pin“ ovládol Roman Babčan.

Ako každý rok, aj nedávny 1. máj oslávili v Agame prácou. Ráno o 9 h sa golfoví nadšenci z stretli pri spoločných raňajkách, ale potom už pracovali. Natreli lavice, „stage“ na terase, zábradlie, posadili kvety a muži sa vrhli do obnovy krytých odpalísk, ale aj parkovacích čiar.

Po práci a obede prišla zaslúžená golfová odmena v podobe Kelňového turnaja. Víťaznú kelňu si vybojovala Bibiána Folbrechtová. Jarko Koctúr mal šťastný deň. Vyhral „Nearest to the pin a jeho meno pribudne aj na putovnom pohári starostu obce Koš, nakoľko sa stal najlepším víťazom na rany.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv