Neprehliadnite

Fort Worth Invitation: Colonial ovládol Rose, na veľkých ihriskách sa mu darí

 

Olympijský šampión Justin Rose vyhral s prevahou golfový turnaj US PGA Tour vo Fort Worthe. Tridsaťsedemročný Angličan narodený v Johannesburgu útočil počas vydarených štyroch dní aj na rekordné skóre na Coloniale, ale s výsledkom 260/-20 nakoniec o jednu ranu zaostal za výkonom Zacha Johnsona z roku 2010.

Nedeľňajší triumf bol jeho deviaty v kariére na okruhu US PGA a druhý v tejto sezóne, pričom za prvenstvo zinkasoval prémiu 1,28 milióna dolárov. S odstupom troch úderov skončil druhý víťaz vlaňajšieho US Open Brooks Koepka z USA, ktorý v poslednom dejstve odsunul na tretiu priečku Emiliana Grilla z Argentíny.

Rose sa vďaka aktuálnemu triumfu posunul na tretie miesto vo svetovo rebríčku, kde je so svojimi 37 rokmi najstarším hráčom v TOP 10. V poradí FedEx Cupu sa vyšplhal už rovnako na „bronzovú“ priečku. „Som spokojný s tým, ako som celý týždeň hral. Na tomto ihrisku som nebol osem rokov a zvíťaziť tu je fajn. Príprava ide správnym smerom, ale do US Open je ešte čo zlepšovať,“ dodal Rose na margo major turnaja, ktorý sa začne 14. júna.

Ostrovný borec už v minulosti vyhral napríklad turnaje v Merione, Aroniminku, Muirfield Village, Congressionale, Royal Aberdeen alebo v španielskej Valderrame. Teraz si pripísal triumf v Hoganovej aleji. „Keď sa pozriem na ihriská, na ktorých som vyhral, tak toto tu skupinku ešte viac posilňuje. Veľké ihriská ma vždy dokážu inšpirovať,“ priznáva Rose.

Konečné poradie turnaja Fort Worth Invitation nájdete tu:

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv