Neprehliadnite

FootGolf už aj vo VysokýchTatrách!

 

FootGolf zapúšťa na Slovensku čoraz silnejšie korene. Dôkazom toho je napríklad fakt, že od mája tohto roku si footgolf môžete zahrať aj na 18-jamkovom ihrisku v golfovom rezorte Black Stork vo Veľkej Lomnici (pozn. na golfovom ihrisku Vardon – C).

FootGolf kombinuje dva najpopulárnejšie športy na svete – futbal a golf. Hrá sa s klasickou futbalovou loptou na golfovom ihrisku s jamkami s priemerom 53 cm. Footgolf so spektakulárnym výhľadom na tatranské končiare môžete hrať každý deň až do konca sezóny od 14 h s výnimkou soboty.

V golfovom rezorte Black Stork myslia aj tento rok na tých najmenších. Pre juniorov vo veku od 6 do 16 rokov pripravili už desiaty ročník letných táborov s výukou golfovej hry pod vedením profesionálneho golfového trénera od 9. júla do 31. augusta (5 turnusov).

V tábore radi uvítajú úplných začiatočníkov bez vlastného golfového vybavenia rovnako ako pokročilých hráčov, ktorí si chcú zlepšiť svoju hru golfu v skupinách od 5 po maximálne 8 osôb. Pre deti je samozrejme pripravený aj negolfový program, kúpanie vo wellness centre, výlety a množstvo oddychových aj vzdelávacích aktivít.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv