Neprehliadnite

EXTEC Trophy: V Liberci vyhral Francúz Jouven, Valášek na 41. mieste

 

Francúz Richard Jouven ovládol s celkovým skóre 204/-12 (69+68+67) aktuálny ročník turnaja EXTEC Trophy by Atomic Drinks, ktorý patrí do kalendára Pro Golf Tour. Jediný slovenský zástupca Peter Valášek obsadil na ihrisku Ypsilon Golf Resort Liberec 41. miesto.

Na severe Českej republiky sa už tretí rok v rade konal profesionálny turnaj série Pro Golf Tour, ktorá je pro tých najúspešnejších vstupnou bránou do vyššej Challenge Tour a European Tour. Jouven sa najlepšie vyrovnal s tlakom posledného dňa aj s premenlivým vetrom.

Turnaj s dotáciou 30.000 eur nakoniec vyhral s náskokom jedného úderu pred Škótom Chrisom Robbom, ktorý bol lídrom prvé dva dni. Víťaz si na účet pripísal 5000 eur. Slovenský golfista Valášek prešiel na Ypsilonke katom vďaka skvelému druhému kolu.

Valášek v prvom dejstve zapisoval 75 úderov, teda tri rany nad par, ale v tom ďalšom sa blysol výkonom 67/-5. Záverečný deň sa mu však nevydaril, potreboval až 80 úderov a tak klesol do piatej desiatky. Za 41. priečku zinkasoval 270 eur, pričom v aktuálnom rebríčku Pro Golf Tour mu so ziskom 643,33 bodu patrí 95. miesto (652 eur).

Konečné výsledky turnaja EXTEC Trophy 2018 nájdete tu:

jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv