Neprehliadnite

Dvakrát eso na rovnakej jamke počas jedného víkendu!

 

Golfoví nadšenci Howie Sher a Brian Halpern na ten deň už nikdy nezabudnú. Počas víkendu si išli zahrať do Westwood Country Clubu v St. Louis a na rovnakej jamke obaja trafili hole-in-one!

Pre všetkých golfistov vysnívaný okamžik sa odohral na 113 metrov dlhej trojparovej jamke číslo sedem. Zatiaľ čo pravdepodobnosť, že vyhráte hlavnú výhru v Lote, je sedem miliónov ku jednej, podobný kúsok na golfovom ihrisku je podľa National Hole-In-One Registry reálny v jednom zo 17 miliónov prípadov.

Ako prvý sa na odpalisku postavil ku svojej loptičke 50-ročný Sher, ktorý zobral do ruky 9-železo a poslal loptičku priamo do jamky. Celý flajt samozrejme začal oslavovať, avšak bolo to ešte len začiatok. O sedem rokov mladší Halpern potreboval na svoje eso veľkú dávku športového šťastia.

„Išlo to na ľavý okraj grínu na úroveň jamky. Po dopade sa loptička odrazila od valu a potom išla z kopca priamo do jamky,“ vysvetlil Halpern. Následné reakcie všetkých prítomných si už zrejme každý vie predstaviť.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv