Neprehliadnite

AT&T Byron Nelson: Wise ukoristil v Dallase premiérový titul na US PGA Tour

 

Dvadsaťjedenročný Aaron Wise sa v Dallase dočkal premiérového titulu na US PGA Tour. O tri údery v záverečnom kole predstihol austrálskeho golfistu Marca Leishmana, s ktorým sa po sobote delil o prvú priečku, a je najmladším majiteľom trofeje na okruhu za posledný viac než rok. Turnaj AT&T Byron Nelson zakončil s rekordným skóre -23.

Rodák z Južnej Afriky Wise udržal v nedeľu nervy, aj keď na posledné kolo musel kvôli nepriaznivému počasiu čakať o niekoľko hodín dlhšie a navyše ho rozptylovala matka, ktorá ho prišla pred finále podporiť. Aby sa mohol sústrediť, musel ju odprevadiť z hotelovej izby.

Z úvodnej deviatky si potom pripísal päťkrát birdie, následne pridal šieste a Leishmanovi sa vzdialil o štyri rany. Austrálčan už na drtivý záver amerického mladíka nestačil. Víťaz si okrem trofeje odviezol aj šek na 1,386 miliónu dolárov.

„Nesmierne mi pomohlo druhé miesto pred dvoma týždňami v Charlotte (pozn. na Wells Fargo Championship). Povzbudilo ma to a pomohlo v tom, aby som sa tu dnes vyrovnal s tlakom,“ povedal nováčik na okruhu Wise potom, čo vyhral v Dallase ako druhý najmladší golfista po legende Tigerovi Woodsovi.

Konečné výsledky turnaja AT&T Byron Nelson nájdete tu:

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv