Neprehliadnite

VIDEO/Zurich Classic of New Orleans: Najlepšie spolupracovali domáci Horschel s Piercym

 

Turnaj Zurich Classic of New Orleans, na ktorom hráči bojujú vo dvojiciach, sa stal korisťou Američanov Billyho Horschela a Scotta Piercyho. V súčte štyroch kôl zahrali -22 a o jednu ranu zdolali dvojicu krajanov v zložení Jason Dufner a Pat Perez. Tretia priečka patrí Juhoafričanom Louisovi Oosthuizenovi a Charlovi Schwartzelovi.

Na ihrisku TPC Louisiana videli diváci drámu do posledného patu. Horschel s Piercym začali nedeľňajšie foursomy skvele, zahrali birdie hneď na úvodných dvoch jamkách a po jedenástich mali na svojom konte päť berdíkov. Potom ale začali zbierať už len pary. Mrzieť ich to však nakoniec nemuselo. Vďaka skóre 67/-5 sa zámorský búrlivák Horschel a pokojný Piercy posunuli na víťazný výsledok.

Výrazný podiel na víťaznom ťažení amerického páru mala obnovená pohoda Horschela s paterom v ruke. Ten ho pritom objavil vo svojom sklade, kde si zašiel overiť, či jeho aktuálny pater je rovnako dlhý ako ten, s ktorým v roku 2014 senzačne ovládol FedEx Cup.

„Od tej doby, čo som skrátil svoj PXG pater na dĺžku 33 a pol palca, s ktorou som vyhral FedEx Cup, je to zase lepší,“ priznáva Horschel, ktorý od svojho životného triumfu vyhral na US PGA Tour len vlani v máji akciu AT&T Byron Nelson.

Konečné výsledky turnaja Zurich Classic of New Orleans nádjete tu:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv