Neprehliadnite

VIDEO/Zurich Classic: Gooch musel v Avondale kvôli aligátorom presunúť loptičku

 

Nepríjemné stretnutie s tromi aligátormi zažil na turnaji seriálu US PGA Tour na ihrisku v Avondale americký golfista Talor Gooch. Potom, čo sa 26-ročnému rodákovi z Oklahomy nepodarilo zvieratá od svojej loptičky odohnať, musel využiť možnosť presunúť loptičku o niekoľko metrov ďalej.

„Mám rád svoj život. A mám ho rád so všetkými končatinami na svojom mieste. Takže od týchto potvor zostávám radšej v bezpečnej vzdialenosti,“ povedal Gooch k nútenému premiestneniu bieleho projektilu na 18. jamke.

Gooch poslal na päťparovej jamke svojou druhou ranou loptičku do bunkeru pri jednej z vodných prekážok, ktorú obsadili aligátory. Dvoch z nich sa mu podarilo odohnať hrablami na úpravu bunkeru, tretí sa ale z miesta odmietal pohnúť.

Vyhnať sa ho nepodarilo ani komisárovi PGA golfovým dáždnikom a povolil preto Goochovi presunutie loptičky o niekoľko metrov späť tak, aby stále zostal v bunkeri, ale aby mal hráč aligátora dobre na očiach. „Ten tretí v podstate zožral tie hrable, takže som nechcel nič riskovať,“ dodal Gooch.

Americký golfista na turnají Zurich Classic dokončil kolo na ihrisku s parem 72 nakoniec na 66 úderov a po prvom dejstve figurujena priebežnom delenom 32. mieste.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv