Neprehliadnite

VIDEO/Valero Texas Open: Landry dodatočne oslávil narodenie syna prvým titulom na US PGA Tour

 

Čerstvý otec Andrew Landry vyhral golfový turnaj Valero Texas Open v San Antoniu a radoval sa tak z premiérového triumfu na US PGA Tour. Pri svojom 32. štarte na elitnom americkom okruhu predstihol o dva údery ďalších Američanov – Treya Mullinaxa a Seana O’Haira.

Landry si vynahradil tesnú prehru na januárovom turnaji v La Quinte, kde podľahol v rozstrele až na štvrtej dodatočnej jamke Španielovi Jonovi Rahmovi. V San Antoniu dokázal zvíťaziť napriek tomu, že ho posledný mesiac zamestnával nedávno narodený syn Brooks.

Prvenstvo v San Antoniu bolo pre texaského rodáka o to sladšie, že ho mohlo sledovať viacero členov jeho rodiny a blízkych. „Boli tu azda všetci. Je to nesmierne výnimočné, keď sa s nimi môžete o ten úspech podeliť,“ uviedol Landry, ktorému pred turnajom patrilo 114. miesto vo svetovom rebríčku.

Za víťazstvo zinkasoval prémiu 1,1 milióna dolárov a zaistil si aj účasť na budúcoročnom US Masters. „Na to som ani nemyslel, aby som sa priznal. Víťazstvo na US PGA Tour prináša množstvo výhod a človek sa musí skôr sústrediť, než aby sa mu hlavou preháňali podobné myšlienky,“ dodal Landry, ktorý skončil predlvani na US Open pätnásty.

Na šiestom mieste v San Antoniu skončil pri svojom profesionálnom debute 19-ročný čílsky tínedžer Joaquín Niemann, ktorý bol dotera svetovou jednotkou medzi amatérmi. „O takom výsledku som ani nesníval. Som nadmieru spokojný. Len udržať takúto hru aj v dalších týždňoch,“ poznamenal Juhoameričan.

Konečné výsledky turnaja Valero Texas Open nájdete tu:

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv