Neprehliadnite

VIDEO/ANA Inspiration: Lindbergová ovládla major na ôsmej dodatočnej jamk

 

Švédska golfistka Pernilla Lindbergová vyhrala po dramatickom rozstrele turnaj ANA Inspiration v kalifornskom meste Rancho Mirage. Premiérový titul z okruhu LPGA tak severanka zaknihovala rovno na major turnaji.

Juhokórejská súperka Inbee Park bojovala s Lindberghovou o cenné prvenstvo a finančnú prémiu 420.000 dolárov až do ôsmej jamky play-off, na tej ale zahrala len par, zatiaľ čo tridsaťjedenročná Švédka zapisovala o ranu menej.

Lindbergová patrí vo svetovom rebríčku až na koniec prvej stovky, ale na ihrisku Mission Hills nečakane viedla už od úvodného dejstva. To zvládla so skóre -7, celkovo zahrala na turnaji 15 úderov pod par.

Nakoniec sa na ňu dotiahli dve súperky, ale Američanka Jennifer Songová odpadla v play-off na tretej jamke a po nočnom prerušení podľahla aj favorizovaná olympijská víťazka z Ria de Janeira Inbee Park, ktorý má na konte už sedem major primátov.

Američanka českého pôvodu Jessica Kordová sa delila o štvrté miesto s bývalou svetovou jednotkou Arijou Jutanugarnovou z Thajska, obom chýbala k rozstrelu o prvenstve jediná rana. Mladšia zo sesterskej dvojice Nelly Kordová skončila trinásta.

Konečné výsledky turnaja ANA Inspiration nájdete tu

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv