Neprehliadnite

VIDEO: Nová móda? Svetové celebrity si stavajú golfové gríny hneď za domom

 

Viete, čo majú spoločné Cindy Crawfordová a Gareth Bale? Americká supermodelka aj elitný waleský futbalista v službách Realu Madrid sa netaja svojou vášňou, ktorou je golf. Napokon, obaja si nedávno nechali pri dome postaviť golfové (mini)ihrisko.

Bale dokončil na svojej záhrade za domom veľmi slušné dielo. Postavil si tam repliky troch ikonických jamiek vrátane sedemnástky na TPC Sawgrass so slávnym ostrovným grínom. Tomu sa povie zásah!

Ofenzívny krídelník zo štadióna Santiaga Bernabeua si na realizáciu náročného projektu najal firmu Southwest Greens, ktorá sa na podobné stavby špecializuje. Okrem 17. jamky z TPC Sawgrass si nechal Bale postaviť ešte trojparovú dvanástku z Augusty a jamku nazývanú Poštová známka z ihriska Royal Troon.

“Mal som tu k dispozícii krásny kus pozemku, takže škoda toho nevyužiť. Navyše, toto bolo niečo, čo som tu chcel naozaj postaviť. Splnil som si sen a urobil som si mini-golfové ihrisko u seba doma,” uviedol Bale vo vidoenahrávke.

Supermodelka Cindy Crawford si užíva sladký život. Okrem toho, že počas svojej hviezdnej kariéry na vrchole svetového modelingu, zarobila slušný balík, sa navyše vydala za miliardára.

Najnovšie sa preto pochválila ako si za svojim domom v Malibu nechali postaviť cvičný grín s výhľadom na oceán.

Päťdesiatdvaročná Cindy a jej manžel Rande Gerber sa rozhodli pre golfový grín aj preto, že nedávno dostali finančnú injekciu. Gerber totiž predal svoju značku tequily, ktorú štyri roky vlastnil a budoval spoločne s hercom Georgom Clooneym.

Dostali za ňu neuveriteľnú miliardu dolárov. To by na pár vlastných fervejí a grínov za domom stačiť malo. Potešilo to určite aj Rickieho Fowlera, ktorý by si mohol tiež zatrénovať, až svoju hviezdnu kamarátku príde navštíviť. Nejaké golfové oslavy už napkon spolu absolvovali.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv