Neprehliadnite

US Open aj s Woodsom

 

Kultový golfista Tiger Woods bude štartovať na júnovom US Open. Účasť amerického borca bojujúceho o návrat medzi absolútnu elitu potvrdila americká asociácia USGA. Woods bude v Shinnecock Hills (14.-17. júna) útočiť na svoj pätnásty major titul.

Ostro sledovaný Tiger triumfoval na US Open už trikrát. Jeho účasť na turnaji nie je až tak prekvapujúca, bývalá svetová jednotka je zdravotne v poriadku, preto nie je dôvod, prečo by sa nepokúsil zabojovať o ďalšiu prestížnu trofej.

Predovšetkým prvý Woodsov triumf na US Open v roku 2000 sa zaradil k nezabudnuteľným zážitkom, pretože súperov porazil nevídaným rozdielom 15 úderov. Vtedy sa hralo v kalifornskom Pebble Beach, rovnako ako tento rok.

Navyše, zámorský idol práve na US Open oslavoval zisk svojho zatiaľ posledného major titulu. V roku 2008 v Torrey Pines zdolal v pamätnom súboji krajana Rocca Mediateho, keď okrem súperov bojoval aj so zranenou nohou.

Vďaka tomuto športovému úspechu získal Woods právo štartu na major ívente US Open na nasledujúcich 10 rokov, takže výnimku môže naposledy využiť k pozvánke, pokiaľ by sa nekvalifikoval inak.

 

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv