Neprehliadnite

Tiger potvrdil ďalšie dva turnaje

 

 

Dlhoročný líder svetového rankingu Tiger Woods potvrdil svoj prvý súťažný štart po US Masters. Dejiskom bude Wells Fargo Championship v Quial Hollow v Charlotte (3.-6. mája), kde sa predstaví po prvý raz od roku 2012.

Pre amerického golfistu to bude šiesty štart na tomto podujatí. V roku 2007 tam oslavoval víťazstvo a ešte dvakrát skončil medzi piatimi najlepšími hráčmi. Hlavnými hviezdami budú okrem Woodsa jeho krajania Justin Thomas, Rickie Fowler a Phil Mickelson, Severný Ír Rory McIlroy a Austrálčan Jason Day.

Zámorská hviezda súčasne potvrdila štart na ívente The Players (10.-13. mája), ktorý je považovaný za „piaty major“. Woods sa naposledy ukázal na v Augusta National, kde mal patriť k najväčším favoritom. V úvodných kolách to ale nebolo ono, a aj napriek nedeľňajšiemu zlepšeniu, keď takmer trafil aj hole-in-one, to na lepšie než delené 32. miesto nestačilo.

Od roku 2009, keď Woods skončil na Wells Fargo Championship štvrtý, tam ale neprešiel katom. Na The Players sa potom bývalý golfový kráľ predstaví po prvý raz od roku 2015. Na miestnom Stadium Course triumfoval v rokoch 2001 a 2013.

 

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv