Neprehliadnite

Sito pre 9000 hráčov!

 

Tomu sa povie brutálna konkurencia! Na štart druhého majoru, hraného v Shinnecock Hills (14.-17. júna), má nárok len 156 hráčov. Zámorská USGA však zverejnila, že dostala už 9 049 prihlášok! Takmer 50 hráčov, vrátane obhajcu trofeje Brooksa Koepku, má už pritom istú účasť vďaka výnimkám.

Na aktuálny 118. ročník US Open sa tak zaregistroval ôsmy najvyšší počet záujemcov v histórii tohoto prestížneho podujatia. Rekord padol v roku 2014, keď o titul národného amerického šampióna bojovalo na ihrisku Pinehurst 10 127 golfistov.

Vlani o druhý major v sezóne prejavilo záujem 9485 hráčov. Kto chce pritom skúsiť šťastie v kvalifikácii, musí byť profesionál, alebo jeho HCP nesmie byt vyššie než 1,4. Presne 25. apríla, keď vypršal termín pre prihlásenie, dorazilo 515 prihlášok, z toho 115 v poslednej hodine.

Enormnú dávku šťastia mal napríklad americký borec Drew Caudill z Mount Vernon, ktorý to stihol len 23 sekúnd pred vypršaním limitu. Prvým prihláseným bol domáci golfista Kyle Nakazaki, ktorý žiadosť poslal už 7. marca.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv