Neprehliadnite

Lalla Meryem Cup – 3. kolo: Spilková zostáva pred finále v hre o titul

 

Golfistka Klára Spilková môže útočiť na obhajobu titulu na turnaji Ladies European Tour v Rabate. Česká hráčka je po treťom kole s tromi ranami pod par tretia a do finále pôjde so stratou dvoch úderov na vedúcu dvojicu Lynn Carlssonovú zo Švédska a Sarah Kempovú z Austrálie.

„Prvé dva dni jsem bola pekne nervózna, ale snažím sa byť trpezlivá a čakám, až mi spadne birdie. Dnes už som sa cítila dosť fajn a hralo sa mi dobre. Trafila som veľa fervejov, čo je tu výhoda,“ odkázala Spilková z Maroka. „Na finále sa teším. Teraz si idem dať ľahký tréning, potom pôjdem ma večeru a prečítam si knižku.“

V treťom dejstve turnaja Lalla Meryem Cup, zahrala 23-ročná česká profesionálka tri berdíky, dva na štvorparoch a jedno na päťpare. Chybovala len raz, bogey zapísala na švorparovej jamke číslo päť. Rovnako ako v piatok potrebovala na osemnásť jamiek 70 úderov.

Vlani išla členka globálneho tímu KPMG a Czech Golf Teamu v Rabate do finále zo šiestej priečky a na čelo strácala štyri rany. V nedeľu ale zahrala šesť berdíkov. Nórku Suzann Pettersenovú porazila o ranu a mohla oslavovať premiérový titul v kariére na LET.

Spilkovej sa v marockej metropole na ívente Lalla Meryem Cup, ktorý v roku 2011 ovládla aj Slovenka Zuzana Kamasová, darí. „Som späť na svojom obľúbenom mieste,“ napísala Spilková na sociánej sieti už pred štartom turnaja, na ktorom bola v roku 2013 ôsma a dva roky predtým siedma.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv