Neprehliadnite

Lalla Meryem Cup – 2. kolo: Spilková je v Maroku štvrtá, môže myslieť na obhajobu titulu

 

Golfistka Klára Spilková je po druhom dni turnaja Ladies European Tour v Rabate na delenom štvrtom mieste a v polovici Lalla Meryem Cupu môže pomýšľať na obhajobu titulu. Katem do víkendových kôl prešla aj druhá česká hráčka Šideri Váňová, ktorá je na delenom 44. mieste.

Spilková zahrala druhé kolo v nepríjemnom vetre za dve rany pod par, celkovo si polepšila na skóre -1 a stráca dva údery na vedúcu dvojicu. O prvú priečku sa delia Rakúšanka Christine Wolfová s Nemkou Laurou Fünfstückovou.

Prvý deň bola Spilková nepresná na drajve kvôli nervozite. „Fervej som moc nevidela,“ napísala na sociálnych sieťach po štvrtkovom dejstce a dodala: „Do ďalších kôl pôjdem s pokorou a trpezlivosťou.“ Českej profesionálke sa v piatok relatívne darilo, pretože na prvej deviatke mala dve birdie, na druhej pridala ďalšie dve a dve bogey.

Členka globálneho tímu KPMG a Czech Golf Teamu vlani v Rabate na podujatí Lalla Meryem Cup, získala premiérový titul v kariéře na LET, čím si zaistila hraciu kartu na ďalšie dva roky.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv