Neprehliadnite

Lalla Meryem Cup – 1. kolo: Spilková je v Maroku až na delenom 23. mieste

 

Golfistka Klára Spilková nezačala cestu za obhajobou premiérového titulu na Ladies European Tour v Rabate príliš šťastne. Česká profesionálka po prvom dni figuruje s bilanciou jeden úder pod par až na delenom 23. mieste.

Na čele podujatia Lalla Meryem Cup, ktoré v roku 2011 ovládla Slovenka Zuzana Kamasová, je Juhoafričanka Nicole Garciaová. Po prvom dejstve sa môže pochváliť so skóre štyri údery pod par.

Na ihrisku Royal Golf Dar Es Salam štartovala Spilková z druhej deviatky, na ktorej urobila dve chyby. Do svojej druhej deviatky dňa vstúpila dvoma berdíkmi, ale o par za kolo prišla po treťom bogey, ktoré zapisovala na štvorparovej sedmičke.

Pod par sa v prvom dejstve na ívente Lalla Meryem Cup dostalo z celkového počtu 126 štartujúcich len trinásť hráčok! Druhá česká účastníčka turnaja Šideri Váňová sa prezentovala výkonom šesť úderov nad par a je na delenom 95. mieste.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv