Neprehliadnite

Czech Masters 2018: V hre sú tri bývalé svetové jednotky vrátane Ernieho Elsa

 

Slovenskí golfoví nadšenci využívajú turnaj D+D Real Czech Masters na jedno z najbližších možných stretnutí s európskou a svetovou špičkou. Navyše, s tohtoročnou účasťou na Albatrosse koketuje až trojica bývalých svetových lídrov a skloňuje sa aj meno legendárneho Ernieho Elsa.

Návštevníci íventu D+D Real Czech Masters, ktorý je na programe 23. až 26. augusta sa môžu tešiť napríklad na Angličana Dannyho Willeta, ktorý predvlani triumfoval na prestížnom US Masters. Účasť na turnaji neďaleko Prahy potvrdili aj dve bývalé svetové jednotky Angličan Lee Westwood  a Nemec Martin Kaymer.

Promotérom českého podujatia z kalendára European Tour sa podarilo už v minulosti priviezť na turnaj atraktívne mená – Severného Íra Darrena Clarka, kapitána z Ryder Cupu 2016, populárneho Američana Johna Dalyho či talentovaného Angličana Matthewa Fitzpatricka, víťaza štyroch turnajov na European Tour.

Svoj štart u našich západných bratov zvažuje aj slávny Juhoafričan Els prezývaný „Big Easy“: ten zatiaľ s českými promotérmi nepodpísal zmluvu. „Je to víťaz niekoľkých turnajov z kategórie major, bývalá svetová jednotka. Definitívne sa rozhodne po US Open, do konca júna by sme sa s ním radi dohodli,“ vysvetlil šéf promotérskej spoločnosti Relmost Petr Dědek.

Rokovania pokračujú aj s ďalšími atraktívnymi golfovými menami. V hre je cigarový kráľ Miguel Ángel Jiménez zo Španielska, či obor Vijay Singh z Fidži, ktorý bol svojho času tiež svetovým lídrom. Ihrisko na Albatrosse prešlo miernymi úpravami, pričom tá  najzaujímavejšia sa týka úpravy grínu na záverečnej osemnástke, ktorá teraz siaha až k vodnej prekážke.

-jj-

 

 

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv