Neprehliadnite

China Open: Švéd Björk potreboval k premiérovému titulu na European Tour 44 štartov

 

Golfista Alexander Björk vyhral turnaj China Open v Pekingu a vybojoval si tak prvé víťazstvo na European Tour v kariére. Dvadsaťsedemročný švédsky hráč obišiel posledné kolo na 64 úderov a zdolal o jednu ranu Španiela Adriána Otaeguiho.

Severan Björk sa dočkal triumfu pri svojom 44. štarte na elitnom európskom okruhu. K športovému úspechu mal pritom blízko už pred týždňom v marockom Rabate, kde sa delil o tretiu priečku. Mimochodom, vlani v novembri sa v Hongkongu blysol druhým miestom.

„Mám nesmiernu radosť som na seba pyšný za to, ako som dnes hral. Bolo to asi moje najlepšie kolo v živote. Zvládol som to bez chyb,“ pochvaľoval si Björk. „Hoci to bol posledný deň, keď tlak narastá, bol som nervózny menej než inokedy. Celú dobu som si veril. Myslím, že dnes to malo klapnúť ,“ uviedol čerstvý šampión China Open.

Björk  počas celého turnaja na ázijskom kontinente zahral len štyri bogey, po dvoch v druhom a treťom kole. „S nedeľou som maximálne spokojný. Celý týždeň som však triafal loptičku veľmi dobre ako z odpaliska, tak pri ranách do grínu. Je ľahké takto hrať, keď vám tak ide švih,“ poznamenal víťaz, ktorý sa v poradí Race to Dubai sa posunul na 9. miesto a vo svetovom rebríčku už do ôsmej desiatky poradia.

Konečné výsledky turnaja China Open nájdete tu:

 

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv