Neprehliadnite

US Masters: Woodsov návrat vytlačil ceny vstupeniek na historické maximum

 

Dokonca aj niektorí uznávaní golfisti na dôchodku ešte nedávno tvrdili, že golfový svet už nie je zvedavý na návrat Tiger Woodsa. Opak je však pravdou. Štyridsaťdvaročný Američan sa aj po štvrtej operácii chrbta úspešne vracia medzi svetovú elitu a aj vďaka nemu budú vstupenky na US Masters najdrahšie v histórii!

Woods je osvedčeným lákadlom a atrakciou pre divákov i organizátorov golfových turnajov. Ten komu sa podarí jeho meno zaradiť medzi účastníkov turnaja, ten sa môže predčasne tešiť z obrovského rozdielu v zárobku oproti íventom bez Woodsa. Fakt, že na konci marca je prvý major sezóny v Augusta National už vypredaný, nie je žiadnym prekvapením. Skôr je otázkou, za akú cenu?

“Tiger vždy ovplyvňoval ceny vstupeniek,” potvrdil známu golfovú rovnicu Kyle Zorn, predajca TicketPick.com, sekundárneho online trhu so vstupenkami. “On jednoducho má niečo v sebe. Vždy, keď vkročí na ihrisko, strhne na seba najväčšiu pozornosť,” dodal.

Vstupenky na US Masters sa distribujú veľmi komplikovaným spôsobom. Široká verejnosť sa k ním môže dostať oficiálne len cez online lotériu, kde je však šanca minimálna. Väčšina divákov tak pochádza od takzvaných patrónov turnaja.

Mimochodom, vďaka Tigerovi stáli len ceny na štvrtok na tohtoročnom US Masters 3653 USD, čo predstavuje nárast o 77 percent oproti vlaňajšej cene pre úvodné dejstvo. Pokiaľ Woods prejde katom, tak cena za nedeľňajší vstup ešte astronomicky narastie

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv