Neprehliadnite

Vietor fúka z Indie! Vydarená Sharmova premiéra medzi elitou

 

Indický golfista Shubhankar Sharma prežil spanilý debut na turnaji z kategórie World Golf Championship. Pri svojom prvom štarte na WGC Mexico Championship skončil v elitnej desiatke.

Málokto očakával, že 21-ročný ázijský golfista prerazí aj vo svetovej konkurencii spoločného turnaja European a US PGA Tour. Sharma predviedol impozantný výsledok a ešte v nedeľu sa bil o titul.

Dvojnásobný víťaz z tohtoročného European Tour nastúpil do turnaja veľmi odhodlane. „Nemám sa čoho báť. Síce tu sú slávne mená, ktorá poznám len z televízie, ale trému mám primeranú,“ povedal pred turnajom.

Indický mladík si dokázal udržať nervy na uzde. Vedúci hráč Race to Dubai hral presne a efektívne. Úvodné dejstvo mal za 65 rán a hneď z toho bolo priebežné delené druhé miesto. Sharma neprestával udivovať.

Rovako ako v prvom kole, tak aj v druhom zahral na jednotke ígl, čo sa nepodarilo nikomu inému. Po dvoch dňoch mexického turnaja bol Sharma dokonca vo vedení o dve rany a golfový svet pomalu zisťoval, kdo tento nenápadný chlapík je.

Kritický „moving day“ ustal indický nováčik turnaja tiež skvele, zapisoval 69 úderov a naďalej okupoval vedúcu pozíciu. Možno práve účasť v poslednom flajte finálového dňa zviazala Sharmovi ruky. Nedeľa už tak dobrá nebola.

Šampión Joburg Open a Maybank Championship chyboval, bol nervózny a nakoniec zahral kolo za 74. Prepadol sa z prvého na delené deviate miesto, no aj tak dosiahol skvelý výsledok. „Teraz ešte u mňa prevládajú pocity sklamania. Nezvládol som tlak okolia. Lenže keď si uvedomím, čo som dosiahol, zaleje ma pocit šťastia,“ komentoval Sharma.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv