Neprehliadnite

VIDEO/Women´s World Championship: Wieová oprášila spomienky na titul a ukončila víťazný pôst

 


Americká golfistka Michelle Wieová po štyroch rokoch prelomila čakanie na titul. V Singapure vyhrala prestížny turnaj HSBC Women´s World Championship.

V dramatickej koncovce skvele obsadeného íventu bola nakoniec najsilnejšia zámorská golfistka, ktorej svojho času predpovedali golfoví odborníci svetlú budúcnosť.

Od US Open 2014 dlhé štyri roky čakala 28-ročná americká hráčka na víťazstvo z najlepšej golfovej série LPGA Tour. Dočkala sa až v nedeľu na podujatí HSBC Women´s World Championship.

Wieová predviedla bezchybné finálové kolo a po zásluhe sa raduje z triumfu. V poslednom kole zapisovala 65 úderov vrátane siedmich berdíkov a nakoniec skompletizovala celkové skóre -17.

„Posledné roky neboli z môjho pohľadu dobré. Nemala som kvalitné výsledky, chýbala mi vyrovnanosť a konzistentnosť. Teraz prišiel titul možno nečakane, ale som nesmierne šťastná,“ uviedla Wieová.

Len o jeden úder pozadu na druhej priečke skončili Juhokórejčanka Jenny Shin, Kanaďanka Brooke Hendersonová a Američanky Danielle Kangová s Nelly Kordovou. Pre mladšiu sestru Jessici Kordovej to je najlepší výsledok v aktuálnej sezóne.

Kompletné výsledky nájdete tu.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv